Waterpolo

El CN Sabadell passa el corró contra el Sant Andreu (18-7)

El conjunt de David Palma pugnarà demà pel seu dissetè títol de copa en la final contra el CN Mataró (14 h per Esport 3)

El CN Sabadell ha superat amb molta autoritat el CN Sant Andreu (18-7) i demà pugnarà contra el CN Mataró (14 h per Esport 3) pel seu dissetè títol de copa. A diferència de la primera semifinal, la segona ha estat molt desequilibrada, amb total domini del conjunt vallesà a partir del segon quart (6-4, 4-1, 6-0 i 2-2).

El partit ha començat amb molt de dinamisme i gols (6-4). Un parabòlic de Catharina Van der Sloot i una transició ràpida en superioritat de Judith Forca han donat avantatge a les sabadellenques en el primer quart. Abans el Sant Andreu havia resistit el torcebraç amb dos gols de la jove esquerrana Ariadna Ruiz i dos més de la veterana Noelia Mora. Pel CN Sabadell Marina Cordobés havia inaugurat el marcador amb un cop de palmell, Van der Sloot i Forca ja havien demostrat el seu potencial en el llançament exterior, i Maica Garcia començava a marcar territori des de la boia. En el segon quart, el conjunt de David Palma ha ajustat la defensa i ha mantingut la velocitat de creuer per obrir una escletxa gairebé definitiva (10-4). Irene González, Ekaterina Tankeeva i Silvia Morell s’han afegit a la festa, i Forca, amb ràpides transicions, continuava percudint sobre la defensa rival. Un gol de Gisel·la Farré, en l’últim segon, ha donat una mica d’aire al conjunt amfitrió abans del descans (10-5). En tot cas, la dinàmica era totalment favorable a les vallesanes, que en el tercer quart encara fet més gran l’estrip amb un parcial de 6-0 (16-5). Amb el partit decidit, David Palma ha pogut dosificar les seves jugadores amb vista a la final de demà. L’últim quart ha acabat amb taules (2-2), amb gols d’Irene González (3) i Forca (6), per a les vallesanes, i Ariadna Ruiz (3) i Farré (2), per les amfitriones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)