Hoquei sobre gel

El Barça guanya el primer partit de la final amb un gol d’or (4-3)

El segon partit de la sèrie, al millor de cinc, és aquest diumenge

El gol d’Oriol Rubio a la pròrroga dóna la primera victòria de la lliga entre el Barça i el Puigcerdà al conjunt blaugrana (4-3). La final és al millor de cinc i aquest diumenge es disputa el segon partit de la sèrie, que dissabte que ve es reprèn a la Cerdanya.

El Barça s’ha avançat 1-0 a la primera part i el Puigcerdà, campió de la lliga del curs passat, ha capgirat el marcador en la segona (1-2), que s’acabava amb empat a 2. En la tercera els cerdans tornaven a posar-se per davant (2-3) i el Barça forçava la pròrroga mitjançant Rubio, que acabaria sent l’autor del gol d’or.