L’Astralpool Sabadell revalida el títol de copa i ja en te disset

Ha superat per 9-11 el CN Mataró, que ha lluitat fins al darrer instant

L’Astralpool Sabadell ha revalidat el seu títol de copa i ja en suma disset després de derrotar en una disputada final al CN Mataró per 9-11. Les vallesanes han dominat ajustadament els tres primers períodes i en l’inici del quart s’han situat amb quatre gols d’avantatge. El conjunt maresmenc mai s’ha rendit i ha lluitat fins el darrer instant per intentar anivellar el partit.

El Mataró ha iniciat bé la final i s’ha avançat en el marcador en dues ocasions (2-1), però el Sabadell ha aprofitat millor les seves ocasions i ha arribat al final dels primers vuit minuts amb una mínima avantatge (2-3). En el segon quart les sabadellenques han agafat el domini de la final i s’ha situat amb tres gols d’avantatge (3-6) i s’ha arribat al descans amb un 4-6 per les defensores del títol.

Les mataronines s’ha situat a només un gol en el tercer quart (6-7), però han començat a desaprofitar ocasions en i han enviat tres rematades consecutives al pal. El Sabadell ha controlat el joc, ha estat encertada en defensa i en atac, i en l’inici dels darrers vuit minuts s’ha situat amb quatre gols d’avantatge (6-10). El Mataró no s’ha rendit, ha arriscat i després de dos gols consecutius ha tingut l’ocasió de situar-se a només un. No ho ha aconseguit i les sabadellenques han assegurat la victòria en els darrers minuts.