Un nou títol de copa al sarró

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell guanya la final per dissetena vegada i cinquena consecutiva, contra un CN Mataró molt lluitador que ha buscat anivellar el partit fins al darrer instant

Mataró 9 Sabadell 11

CN MATARÓ:Sánchez, Jackovich, Lloret, Gual (2), Sevenich, Bonamusa, Cambray (2), Nogué, Bach (1), Bertran, Espar (4, 3p), Aznar i Colominas.ASTRALPOOL SABADELL:Ester, Ortíz (2), Van der Sloot (2), Ariño, Morell, Pérez, Corbobes, Garcia (2), Forca (2, 2p), Keuning (2), Tankeeva (1), González i Carilla.PARCIALS:2-3, 2-3, 2-3, 3-2.ÀRBITRES:A. Ortega i A.B. Gonzalvo. Van expulsar definitivament Bonamusa, Gual i Ortiz.

L’Astralpool Sabadell continua amb el domini en les finals i amb la consecució de títols, i després d’imposar-se per 9-11 al CN Mataró ha guanyat la copa per 17a vegada, i 5a consecutiva. Ha sumat 13 títols en les últimes 14 edicions de la competició del KO. El darrer campió que no va ser el conjunt vallesà va ser, precisament, el club mataroní, l’any 2016. La final va ser disputada, però el Sabadell la va saber controlar en tot moment contra un Mataró que va lluitar fins al darrer instant per intentar anivellar el partit. Maica Garcia va ser escollida MVP de la final de copa.

El CN Mataró va iniciar bé la final i es va avançar en el marcador en dues ocasions (2-1). L’Astralpool Sabadell va aprofitar millor les seves ocasions, va capgirar el partit i va arribar al final del primer període amb un mínim avantatge (2-3).

En el segon quart, les sabadellenques van agafar el domini de la final, es van situar amb tres gols d’avantatge (3-6) i es va arribar al descans amb un 4-6 per les defensores del títol.

Molt disputat

Un gol del Sabadell els primers segons de la segona part va ser respost per les mataronines amb dos gols de penal consecutius d’Anni Espar que van situar el Mataró a només un gol (6-7). Les sabadellenques van saber controlar el joc, van estar encertades en atac i amb gols de Maica Garcia i Judith Forca, les més destacades de l’equip en la copa, es van tornar a escapar en el marcador. En defensa, el Sabadell no va deixar cap forat al Mataró, que va enviar tres rematades consecutives al pal. Amb un tercer parcial de 2-3 per les sabadellenques i un 6-9 en el marcador, es va arribar al final del tercer període.

En l’inici dels darrers vuit minuts, les vallesanes es van situar amb quatre gols d’avantatge (6-10) i van encaminar la final. El Mataró no es va rendir mai, va arriscar i, després de dos gols consecutius, va tenir l’ocasió de situar-se a només un. No ho va aconseguir i el Sabadell va saber controlar el temps que faltava per acabar i va assegurar la victòria i el títol de copa els darrers minuts.