Ciclisme

Gerard Blanch i Txell Figueras, campions gironins de BTT

Es van imposar en el campionat disputat a la Jonquera en una prova puntuable també per a l’Open BTT - Càrniques Celrà

Gerard Blanch (Vilajuïga EoBikes) i Txell Figueras (MMR) son els nous campions gironins de BTT després de la victòria que van assolir ahir a la Jonquera en la segona cita de l’Open BTT - Càrniques Celrà. El títol absolut es va decidir per només un segon en un duel sense quarter entre Blanch i Mario Sinués (Amunt Bikes), que no es va rendir fins els darrers metres. L’alemany Niklas Shell (Marderabwehr) va ser tercer en una prova que va reunir més de 300 participants.

Blanch i Figueras, que va deixar enrere Jordina Muntadas (Corvi) i la ciclista local Júlia Pujol (Terbikes-Baix Ter), campiona gironina sub-23, són els líders de la general de l’Open, que retornarà el proper 8 de maig a Sant Hilari Sacalm. Els altres campions gironins de la jornada van ser Martí Cateura (sub-23); Genís Vila (cadet); Paula Barroso i Pau Viladelbosch (júniors); Sergi Oller (màster 30); Antonio Olivares (màster 40); Narcís Pujol (màster 50) i Jordi Cabana (màster 60).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)