Ciclisme

La copa del món de BTT elèctriques, a la Sea Otter

El festival de ciclisme de Girona (24-26 de setembre) anuncia la seva principal novetat per a l’edició del 2021

La Sea Otter Europe, el gran festival europeu de la bicicleta que se celebrarà a Girona del 24 al 26 de setembre, ha anunciat la incorporació d’una prova de la copa del món de bicis elèctriques. Es tracta de les World E-Bike Series, la copa del món de BTT elèctriques organitzada per la Unió Ciclista Internacional UCI), un circuit internacional nascut el 2019 a Mònaco i que enguany constarà de sis proves.

Aquesta serà una de les principals novetats del calendari esportiu de l’edició d’enguany, que inclourà aquesta prova que portarà fins a la ciutat els millors ciclistes del món d’aquesta disciplina. Amb aquest anunci, juntament amb activitats dedicades a la bici elèctrica i la ja coneguda fórmula del Demobike, ka Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show referma la seva aposta per la promoció de la mobilitat sostenible. Una aposta que conjuga amb els objectius del Pla de Mobilitat Urbana de la ciutat de Girona i amb els dels productes turístics que promou la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona, que fomenten l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport i descoberta del territori. En la presentació hi han participat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, el diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef, el representant territorial de l’Esport, Josep Pujols i el director de Sea Otter Europe, Albert Balcells.

La fórmula Demobike

Una excel·lent manera d’apropar al públic del festival Sea Otter Europe les potencialitats de la bici elèctrica serà amb la fórmula Demobike, que permetrà provar més de mig miler de bicicletes al mateix circuit que acollirà la competició de les World E-Bike Series. En l’edició del 2019 el 72 per cent de les bicis que es van provar durant el festival ja eren e-bikes, i enguany s’espera fins i tot que tinguin encara més presència. Hores d’ara ja han confirmat que seran presents al Demobike de Sea Otter Europe marques com Bergamont, BH, BMC, Bulls, Cannondale, Canyon, Corratec, Cube, Fischer, Ghost, Haibike, Intense, KTM, Lapierre, Massi, Megamo, MMR, Moustache, Orbea, Riese and Mueller, Scott i Specialized.

Pel mateix recorregut on els aficionats podran posar a prova les prestacions de les millors bicis elèctriques del mercat, s’hi disputarà la competició d’alt nivell que reunirà a medallistes olímpics com Josep Antoni Hermida, Marco Aurelio Fontana i Nathalie Schneitter. També formaran part de la competició la vigent campiona del Món d’E-XC, Mélanie Pugin i el dues vegades subcampió del món, Jérôme Gilloux.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)