Tennis

Daniel Evans elimina Novak Djokovic en els vuitens de Montecarlo

L’anglès Daniel Evans (33è de l’ATP) ha donat avui la gran sorpresa en el Masters 1.000 de Montecarlo superant en els vuitens de final el serbi Novak Djokovic (1) per 6-4 i 7-5. Evans, que la setmana vinent jugarà el Barcelona Open Banc Sabadell, s’ha reivindicat amb fermesa tot i no ser un especialista en terra batuda esprement el seu cop de dreta i ha aprofitat la debilitat que avui ha mostrat el balcànic, que ha començat el partit molt espès amb quatre errors no forçats –dues dobles faltes– en el primer joc i que mai no s’ha sentit còmode, amb un nombre exagerat d’errades –45: 23 en el primer set i 22 en el segon–fins i tot fallant com una escopeta de fira amb el seu revés de quirats. Djokovic, el número 1 del món, va guanyar el torneig dos cops els anys 2013 i 2015 i va perdre les finals del 2009 i el 2012 davant de Rafa Nadal (3), l’onze cops vencedor que ha apallissat per un doble 6-1 el búlgar Grigor Dimitrov (14) en un exercici efímer de solvència i de superioritat de 55 minuts i eleva a 14-1 el desigual cara a cara entre tots dos. Nadal s’enfrontarà al rus Andrei Rublev (6), que va eliminar el castellonenc Roberto Bautista (9) per 7-6 (2), 5-7 i 6-3. Evans, l’heroi de la jornada, se les haurà demà en quarts amb el belga David Goffin (11), que ha superat també contra pronòstic l’alemany Alexander Zverev (5) per 6-4 i 7-6 (7).

També està fent parlar el malagueny Alejandro Davidovich, que ha derrotat el francès Lucas Pouille per 6-2 i 7-6 (2) i jugarà contra el grec Stéfanos Tsitsipas (4), botxí del xilè Cristian Garín per 6-3 i 6-4. L’altre duel de quarts el disputaran el noruec Casper Ruud i l’italià Fabio Fognini (15).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)