Futbol sala

El Barça lluita contra tot, però es queda sense el títol de la supercopa (6-4)

El porter Dídac és expulsat en el minut deu, el jove Óscar fa una bona actuació i els blaugrana es mantenen vius fins al final

El Barça ha perdut la final de la supercopa d’Espanya contra l’Inter per 6-4 tot i fer un bon partit. Els blaugrana han lluitat contra tot i s’han mantingut vius fins al final. L’expulsió del porter Dídac en el minut deu i l’entrada del jove Óscar no ha afectat com podia semblar ja que ha fet una bona actuació.

L’Inter ha començat fort, però ha sigut el Barça el que s’ha avançat en el marcador amb un gol de Matheus. El joc ha sigut molt intens i els madrilenys han empatat gràcies a Pito. En el minut 10 el porter blaugrana Dídac ha aturat la pilota fora de l’àrea i ha sigut expulsar. El tercer porter Óscar –Feixas està lesionat–, ha debutat i en l’atac en superioritat l’Inter ha fet el 2-1 en el minut 11. Els madrilenys han pogut ampliar el marcador a sis minuts del descans en un doble-penal que han enviat fora. El Barça ha creat ocasions i ha pogut empatar, mentre que Óscar, de 22 anys, ha fet grans aturades i ha mantingut el resultat fins al descans.

La segona meitat ha començat de manera espectacular amb tres gols en els primers 4 minuts. Cecilo ha marcat en pròpia porta (2-2) i Aicardo ha aprofitat una errada defensiva un minut després per fer el 2-3 pels blaugrana. Tot seguit el català Martel ha fet el seu segon gol i ha tornat a empatar per l’Inter (3-3) a la sortida d’una falta. En una altre falta els madrilenys s’ha tornat a posar per davant en el minut 29 al marcar Saldise el 4-3. El Barça mai s’ha rendit, ha continuat tenint ocasions i Adolfo ha empatat a cinc minuts del final. Dos minuts després Cecilio s’ha reivindicat del gol en pròpia porta i en una gran jugada personal ha marcat el 5-4. El Barça ha tret el porter jugador i ha comés la sisena falta quan el porter de l’Inter ha enviat la pilota a la ma de Ximbinha que protestava i ha sigut un doble-penal que ha marcar Drasler situant el 6-4 definitiu.