Futbol sala

La lluita no porta el títol

Futbol sala. El Barça perd la final de la supercopa d’Espanya contra l’Inter en un partit molt disputat i que no s’ha decidit fins als últims minuts. El tercer porter, Óscar, fa una gran actuació

Inter 6 Barça 4

INTER:Herrero, Boyis, Cecilio, Martel i Saldise –equip inicial–; Alberto, Tripodi, Borja, Pito, Raya, Jon, Iacovino, Drasler i Álex González (p.s.).BARÇA:Dídac, Marcenio, Daniel, Matheus i Ximbinha –equip inicial–; Dyego, Ferrão, Povill, Aicardo, Adolfo, Joselito, Coelho, Esquerdinha i Òscar (p.s.).GOLS:1-0 (4’) Matheus. 1-1 (7’) Pito. 2-1 (11’) Martel. 2-2 (23’) Cecli, en pròpia porta. 2-3 (24’) Aicardo. 3-3 (24’) Martel. 4-3 (29’) Saldise. 4-4 (35’) Adolfo. 5-4 (37’) Cecilio. 6-4 (38’) Drasler, de doble-penal.ÀRBITRES:Rodrigo i Sánchez-Molina. Van mostrar targeta vermella a Dídac, del Barça, i targeta groga a Raya, de l’Inter, i a Daniel i al tècnic Andreu Plaza, del Barça.

El Barça va perdre el segon títol en divuit dies en caure per un ajustat 6-4 contra l’Inter en la final de la copa d’Espanya. Fa poc, el mateix conjunt madrileny el va superar en la final de la copa d’Espanya per un clar 6-1. Els blaugrana van lluitar contra tot, van estar vius i dins del partit fins als últims minuts, però no va ser suficient per ser campions. Des del primer minut l’enfrontament va ser intens i disputat, i hi va haver alternances en el resultat. En el minut deu, i amb un 1-1 en el marcador, el porter del Barça Dídac va ser expulsat per aturar una pilota amb les mans fora de l’àrea. Va entrar sota els pals el jove porter de 20 anys Óscar –Feixas està lesionat– i, tot i encaixar un gol un minut després en inferioritat, va fer una molt bona actuació amb grans i nombroses aturades. Es va arribar al descans amb aquest 2-1.

Els primers minuts de la segona meitat van ser espectaculars amb tres gols en quatre minuts. Els blaugrana van remuntar (2-3) i els madrilenys van anivellar novament el resultat. Un altre avantatge de l’Inter va portar un nou empat dels blaugrana (4-4), que estaven fent un bon joc i tenien ocasions, fins que a tres minuts del final va arribar el 5-4. El tècnic, Andreu Plaza, va fer sortit el porter jugador i a dos minuts del final, en una jugada embolicada, el porter de l’Inter va enviar la pilota a la mà de Ximbinha, que estava protestant amb els braços enlaire; va ser la sisena falta i hi va haver un doble penal. L’Inter el va aprofitar per situar el 6-4 definitiu en el marcador. Els últims intents blaugrana de marcar no van tenir èxit i el títol va ser per als madrilenys.

El palmarès
2014 Barça
2015 El Pozo
2016 Inter
2017 El Pozo
2018 Inter
2019 Inter
2020 Barça
2021 Inter
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)