Tennis

Nadal es podria trobar amb Schwartzman en la semifinal del Barcelona Open Banc Sabadell

El quadre s’ha sortejat avui i el català Ramos s’estrenarà contra un jugador sortit de la prèvia

El sorteig del quadre del Barcelona Open Banc Sabadell s’ha celebrat aquest migdia, i el gran favorit, Rafael Nadal, es podria trobar en una possible semifinal amb el quart cap de sèrie, l’argenti Diego Schwartzman. Els altres dos jugadors del top-10 mundial del torneig, el rus Andrey Rublev (3) i el grec Stefanos Tsitsipas (2) podrien disputar l’altre semifinal. El manacorí debutarà en la segona eliminatòria i el seu rivals sortirà de l’enfrontament entre el francès Adrian Mannarino i un jugador de la qualificació.

L’únic català en la competició individual, el mataroní Albert Ramos, jugarà el primer partit contra un jugador sortit de la qualificació. Aquesta fase prèvia ha començat avui i l’olotí Tommy Robredo ha perdut el primer partit contra l’italià Federico Gaio per 6-7 (3) i 4-6.

En el quadre de dobles el barceloní Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos jugaran el primer partit contra l’alemany Kevin Krawietz i el romanès Horia Tecau, mentre que el barceloní Marc López i el toledà Feliciano López s’estrenaran enfront el croat Ivan Dodig i l’escocès Jamie Murray.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)