Waterpolo

El CN Sabadell no pot frenar l’exhibició ofensiva del Kirixi (12-18)

L’equip rus ha imposat un ritme molt elevat de joc i demà jugarà la final de la copa LEN contra el CN Mataró Goufone

L’Astralpool CN Sabadell ha quedat fora de la final de la copa LEN en perdre clarament contra el Kirixi (12-18), que ha exhibit tot el seu potencial físic i ofensiu a la piscina Sant Jordi de Barcelona. L’equip vallesà sempre ha anat a remolc del seu rival (2-4, 3-4, 3-5 i 4-5) i no ha trobat la fórmula per neutralitzar la velocitat de joc del conjunt rus, campió de l’Eurolliga el 2017 i el 2018. Els gols del campió rus han estat molt repartits, mentre que per les catalanes han marcat Keuning (6), Forca (4) i Maica (2). El Kirixi serà, doncs, el rival del CN Mataró Goufone en la final de demà (14 h), mentre que el CN Sabadell jugarà per la tercera plaça contra el SIS Roma (11.30 h).

L’equip rus ha colpejat primer. Ha demostrat el seu potencial en el contraatac i s’ha avançat amb un parcial de 2-4. Amb Maica García molt ben coberta en la posició de boia, els dos gols sabadellencs han arribat de la mà de la neerlandesa Maartje Keuning. En el segon quart, l’aparició de Judith Forca, amb dos gols i forçant un penal que ha executat la mateixa Keuning, el Sabadell ha ajustat el resultat (5-6). Però el Kirixi continuava marcant el ritme de joc, aprofitant les superioritats i amb dues dianes més des de la boia, d’Anastasia Simanovich i Kseniia Krimer, tancava la primera meitat amb un avantatge considerable (5-8).

El panorama no ha variat després de la represa. El conjunt rus continuava imprimint un altíssim ritme i en l’intercanvi de cops exhibia la seva capacitat i efectivitat ofensiva. Pel Sabadell, Forca, en un contraatac i de penal, i Keuning, en un altre penal, eren les úniques en veure porteria (8-13). En el tram final, David Palma se l’ha jugat amb atacs amb set jugadores, però la fórmula no ha donat resultat i el Kirixi ha marcat dos gols més a porteria buida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)