Tennis

El bicampió Nishikori sobreviu contra Pella en el debut al Barcelona Open Banc Sabadell

El japonès Kei Nishikori (39è de l’ATP) , campió el 2014 i el 2015 i finalista davant de Nadal el 2016, ha estat a punt de convertir-se en la primera víctima il·lustre de la 68a edició del Barcelona Open Banc Sabadell que ha arrencat avui. L’asiàtic s’ha imposat per 4-6, 7-6 (4) i 6-2 en 2h39 davant de l’argentí Guido Pella (50è) aixecant un 2-4 en el tercer parcial. Mortificat per una lesió al colze dret de la qual ja va ser operat, l’asiàtic allarga el seu idil·li amb el torneig en la seva novena participació des de 2011 i jugarà els setzens davant del xilè Cristian Garín (13).

Un altre jugador amb nom però que s’ha hagut d’acomiadar abans d’hora és el francès Jo-Wilfried Tsonga (71è), que en la seva tercera participació ha caigut en el debut davant d’Egor Gerasimov (77è) per 7-5 i 6-1. El búlgar se les haurà en setzens amb el jove talent italià Jannik Sinner (11). El tennista de Conca establert i format a València Pablo Andújar, per la seva banda, ha superat el francès Gilles Simon per 6-1, 3-6 i 6-3 i s’enfrontarà al castellonenc Roberto Bautista. Andújar va ser finalista el 2015. El rival de Nadal en setzens serà el bielorús Ilya Ivashka (111è), que ha derrotat el neerlandès Tallon Griekspoor (144è) per 6-3 i 6-1 en un duel entre tennistes procedents de la prèvia. El balear i onze cops campió mai no ha jugat davant d’Ivashka

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)