Tennis

Nadal sua de valent per superar el primer partit en el Barcelona Open Banc Sabadell

El manacorí derrota per 3-6, 6-2 i 6-4 el bielorús Ivashka en el seu debut

Rafael Nadal no ho ha tingut gens fàcil i ha hagut de patir i suar de valent per superar el primer partit del Barcelona Open Banc Sabadell. El manacorí ha derrotat per 3-6, 6-2 i 6-4 el bielorús Ilya Ivashka –un jugador que ha superat la prèvia–, en dues hores i vint minuts. El primer cap de sèrie ha cedit el seu servei en el primer joc i ha anat a remolc en tot el primer set fins que el bielorús ha tornat a fer un break en el novè (3-6). En el segon set Rafael Nadal ha imposat el seu joc davant un bielorús –111è del món–, que ha baixat el seu rendiment i ha anivellat el partit (6-2). En el tercer set Ilya Ivashka ha aguantat fins el setè joc en que ha cedit el seu servei (4-3) i el manacorí ho ha aprofitat per guanyar el set (6-4), aconseguir la victòria i la classificació per vuitens de final.

Desqualificació de Fognini

La nota negativa de la jornada ha estat la desqualificació de l’italià Fabio Fognini (9) per dir alguna cosa inapropiada a un jutge de línia, tot i que ell ho ha negat. El valencià Bernabé Zapata (Q) anava guanyant el partit per 6-0 i 4-4 quan han desqualificat a l’italià.

Stefanos Tsitsipas ha debutat amb una victòria plàcida contra el mallorquí Jaume Munar per 6-0 i 6-2. El segon favorit continua en un bon moment després d’haver guanyat el Masters 1.000 de Montecarlo diumenge passat. El jugador grec s’enfrontarà en els vuitens a l’australià Alex de Minaur (14) que ha derrotat el kazakh Alexander Bublik per 7-6 (3) i 6-2. L’asturià Pablo Carreño (6) tampoc ha tingut cap problema per eliminar a a l’australià Jordan Thompson per 6-4 i 6-0.

El canadenc Felix Auger-Aliassime (10), deixeble de Toni Nadal, ha passat als vuitens en derrotar en tres sets (4-6, 6-3 i 6-0) l’italià Lorenzo Musetti. El francès Corentin Moutet ha superat per 6-4, 5-7 i 6-3 al britànic Daniel Evans (16) en més de tres hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)