Futbol sala

Plaza es queixa del calendari i diu que no s’ajuda prou als equips que juguen la Champions

El tècnic del Barça explica que han de fer un llarg viatge a Galícia en la lliga uns dies abans de la final a vuit europea

L’entrenador del Barça, Andreu Plaza, s’ha queixat del calendari de competició en la prèvia del partit de lliga que ha de jugar demà a la pista de l’O Parrulo gallec (18 h). Ja que dimecres vinent inicien la final a vuit de la Champions a Zadar (Croàcia). El tècnic del conjunt blaugrana ha explicat: “Hi ha un partit al cap de tres dies fonamental fora, en una altre competició, la competició més important. En fi, s’haurien de posar unes coses en valor. La federació hauria de tenir una mica més de cura en aquest sentit i ajudar els equips que juguen la Champions.”

Andreu Plaza ha comentat que ara han de fer un llarg viatge a Galícia, estar tres dies fora, tornar i després afrontar un altre llarg desplaçament per jugar la màxima competició europea, i ha manifestat: “És un partit mal posat en tots els sentits. A nosaltres ens toca jugar-lo i guanyar-lo.” Per aquest desplaçament al Ferrol la novetat és Santi Rufino, convocat per primera vegada al primer equip. Són baixa per precaució Ferrão, Coelho i Adolfo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)