Tennis taula

Dvorak perd el primer partit del quadre gran del preolímpic europeu

La mataronina tindrà una nova oportunitat d’anar a Tòquio en la tercera fase

Gàlia Dvorak ha perdut el primer partit del quadre gran del preolímpic europeu que s’està disputant a la localitat portuguesa de Guimarães. La mataronina del Tramuntana de Figueres ha estat superada per la bielorussa Daria Trigolos per 2-4 (9-11, 10-12, 11-9, 7-11, 11-9 i 8-11) en un partit molt disputat. La mataronina, que es va classificar ahir pel quadre gran, ha confirmat aquest matí que ha acabat segona del seu grup D després de la victòria per 4-0 de l’ucraïnesa Solomiya Brateyko enfront la belga Nathalie Marchetti.

Amb aquesta eliminació Gàlia Dvorak ha d’esperar a la tercera fase que disputaran les 22 jugadores que quedin eliminades en aquest quadre, ja que les dues primeres accediran als Jocs Olímpics de Tòquio. En aquesta tercera fase hi hauran dues places més en joc.

La seva companya en la selecció estatal, Maria Xiao, va acabar primera del seu grup, i el seu rànquing ha fet que s’estalvii disputar la primera eliminatòria del quadre gran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)