Natació

Barcelona serà la seu del preolímpic de natació artística

La capital catalana ja tenia concedida la superfinal de les World Series i ara serà a més la cita on es jugaran les últimes places per als Jocs després de la renúncia de Tòquio. L’escenari serà la piscina Sant Jordi, del 10 al 13 de juny

La superfinal de les World Series de natació artística, que ja estava concedida a Barcelona del 10 al 13 de juny, tindrà a més el valor de preolímpic, després de la renúncia de Tòquio i com a confirmat avui la Federació Internacional de Natació (FINA). En el marc del centenari de la Federació Catalana de Natació (FCN), la piscina Sant Jordi tornarà a ser l’escenari d’una competició internacional de primer nivell. L’organització anirà a càrrec de la FCN amb l’estreta col·laboració de la federació espanyola i el suport de l’Ajuntament de Barcelona juntament amb la Generalitat de Catalunya. “És un gran honor poder ser la seu i organitzar aquest gran esdeveniment esportiu. És la primera vegada a la nostra història que organitzarem un preolímpic i estem emocionats que això passi en aquest any històric del nostre centenari. Així com organitzar la Final Four de la LEN Trophy va ser un merescut reconeixement al waterpolo femení i als seus clubs, ara tindrem l’oportunitat de fer-ho amb la natació artística catalana i els seus clubs també”, ha ressaltat el president de la FCN Enric Bertrán.

La competició aplegarà els millors equips del món i a més la selecció espanyola, amb àmplia representació de nedadores catalanes, lluitarà pel bitllet olímpic, on hi haurà tres places en joc. El combinat estatal ja es va guanyar la plaça en duets, tot i que a Barcelona se’n posaran set més en joc.

DESTACAT

L’equip espanyol, amb àmplia representació catalana, competirà a casa per jugar-se la plaça per als Jocs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)