Tennis

Nadal buscarà el dotzè títol del Barcelona Open Banc Sabadell contra Tsitsipas

El manacorí passa a la final al guanyar per 6-3 i 6-2 l’asturià Pablo Carreño

Rafael Nadal lluitarà per guanyar el seu dotzè títol del Barcelona Open Banc Sabadell contra el grec Stefanos Tsitsipas en la final que es jugarà demà (16 h La 1). El manacorí, el primer favorit, no ha tingut gaires problemes per eliminar l’asturià Pablo Carreño (6) en la segona semifinal per 6-3 i 6-2, mentre que Stefanos Tsitsipas (2) s’ha desfet de l’italià Jannik Sinner (11) per un doble 6-3. Serà la repetició de la final del 2018 en que Rafael Nadal ja va derrotar al grec en dos clars sets (6-2 i 6-1)

Rafael Nadal, que ha guanyat els vuit partits que ha disputat contra pablo Carreño, ha marcat distàncies des de l’inici, i en el segon joc ja ha trencar el servei de l’asturià. El seu domini l’ha portat fins el 5-1 després d’un segon break. Pablo Carreño ho ha intentat, ha lluitat i ha recuperat un trencament de servei, però ha perdut la primera màniga per 6-3. El manacorí no ha deixar cap possibilitat a la reacció del seu rival en el segon set i s’ha escapat en el marcador amb un clar 4-0. Pablo Carreño ha intentat aguantar l’escomesa de Rafael Nadal sense èxit i ha cedit el segon set per 6-2

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)