Futbol sala

El Barça-Kairat Almaty es jugarà dissabte a les 8 del vespre

El Movistar Inter i l’Sporting de Portugal disputaran la primera semifinal de la UEFA Futsal Champions League a les 3 de la tarda

El Barça jugarà la semifinal contra el Kairat Almaty de la UEFA Futsal Champions League dissabte a partir de les 8 del vespre (per Esport3 i Vamos), segons ha confirmat aquesta tarda l’organisme europeu. Abans, hauran jugat la primera semifinal, a les 15 h, entre el Movistar Inter i l’Sporting de Portugal, que avui s’han desfet respectivament dels dos rivals russos, l’Ugra Iugorsk (3-0) i el KPRF (3-2), en la segona jornada l’Arena Kresimir Cosic de Zadar (Croàcia).

L’Inter, flamant campió de la copa del rei i de la supercopa espanyola contra el Barça, ha imposat el seu ordre defensiu i ha sabut tenir paciència per sentenciar el seu rival en els moments decisius. Cecilio (16’ i 38’), en dues ocasions, i Tripodi (34’), culminant una gran assistència de Pito, han estat els golejadors de l’equip madrileny.

El segon partit de la jornada ha estat marcat pel joc directe i la intensitat dels dos equips, especialment a la primera meitat, que ja ha acabat amb el resultat de 3-2. En el segon temps, amb més especulació i defensa, no hi hagut gols. Els golejadors han estat Cavinato (2’ i 14’) i Rocha, per l’Sporting, i Niyazov (8’) i Asadov (14’), pel KPRF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)