Hoquei sobre herba

L’Atlètic vol arrodonir el curs

Hoquei sobre herba. L’equip groc-i-negre exerceix d’amfitrió en una final a quatre de lliga que es preveu molt igualada. En la lliga femenina el Club de Campo és el favorit amb el permís del Junior

L’Atlètic Terrassa, flamant subcampió de l’Eurolliga fa un mes a Amsterdam, exerceix d’amfitrió en la final a quatre de la divisió d’honor masculina i femenina que resoldrà els dos títols de lliga aquest cap de setmana a Can Salas. El conjunt groc-i-negre, primer de la fase regular i amb bitllet assegurat per a la pròxima competició europea, vol recuperar un guardó que no pot alçar des del 2017. El seu rival en semifinals serà el RC Polo (14 h), en un duel que es preveu molt igualat si es tenen en compte els últims precedents. L’altra semifinal enfrontarà el Club de Campo amb l’Egara (16 h), en el que serà la repetició de l’última final de copa, amb triomf ratllat per un ajustat 3-2 a Beteró. L’Egara també va ser l’últim campió de lliga en època prepandèmica.

En la competició femenina, el Club de Campo arriba a la cita després d’una fase regular gairebé perfecta, en què només ha cedit un empat contra el Junior a Sant Cugat. El conjunt madrileny, doncs, sortirà com a favorit en la primera semifinal (10 h) contra el RC Polo. El Junior, flamant campió de copa 32 anys després, buscarà l’accés a la final (12 h) contra el SPV Complutense.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)