Waterpolo

Ubovic, sancionat amb quatre partits pels insults homòfobs

Ho va denunciar el boia del CN Terrassa Víctor Gutiérrez després del derbi contra el CN Sabadell del passat 17 d’abril

El jugador de el CN Sabadell Nemanja Ubovic ha estat sancionat amb quatre partits de suspensió per proferir un insult homòfob a Víctor Gutiérrez, del CN Terrassa, en el derbi vallesà de la divisió d’honor de waterpolo, del passat 17 d’abril. El comitè de competició de disciplina esportiva de la Federació Espanyola de Natació (RFEH) ha considerat l’acció de Ubovic com una infracció greu tipificada en el Llibre IX de l’Règim Disciplinari i a més dels quatre partits li ha imposat una multa de 200 euros.

Segons aquest òrgan, d’acord amb el visionat de les imatges de la televisió oficial local Canal Terrassa i a les manifestacions que es recullen en l’expedient, ha quedat provat que Ubovic “va proferir un insult homòfob al waterpolista de el CN Terrassa Víctor Gutiérrez en acabar el partit i quan tots dos equips procedien a la protocol·lària encaixada de mans, fora de la piscina”. Aquestes accions han estat considerades com a infracció greu, tipificada en el Llibre IX de el règim disciplinari de la RFEN i d’acord a el mateix el jugador de el CN Sabadell ha estat multat amb 200 euros en tractar-se de la segona sanció d’aquesta temporada, ja que ja va ser objecte d’una sanció lleu després del partit contra el CN Barcelona.

El 17 d’abril el boia del CN Terrassa Víctor Gutiérrez va denunciar a través de xarxes socials que havia rebut insults homòfobs per part d’un rival del CN Sabadell durant el joc i al final del partit de la Divisió d’Honor, sense revelar inicialment la identitat del jugador. Aquest divendres, després de fer-se pública la sanció, Gutiérrez ha assegurat que “avui entre tots s’ha “fet història sancionant l’homofòbia en l’esport professional per primera vegada. Gràcies a la @RFEN ja @deportegob pel seu ferm compromís per eradicar aquests comportaments de l’esport. L’esport és avui un lloc una mica millor per a tothom”, ha escrit Gutiérrez, que després dels fets va denunciar que un contrari li havia cridat “maricón”. “Ho ha escoltat la grada, algun company meu i estic bastant afectat. Estic orgullós de ser qui sóc, de ser homosexual, gai, maricón, que per a mi no és un insult, però m’ha tocat la fibra”, va dir aleshores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)