Atletisme

Erta és sisè en el mundial de relleus amb el 4x400 mixt

Atletisme. L’equip estatal fa un temps de 3:19.65, i el títol és per a Itàlia

El lleidatà Bernat Erta va formar part de l’equip estatal de 4x400 m mixt que va finalitzar en la sisena posició del mundial de relleus que s’ha disputat a Polònia. Espanya va fer un temps de 3:19.65 i, en una jornada amb molt de fred, no es va poder apropar al rècord estatal de 3:18.98, que va aconseguir en la semifinal de dissabte quan es va classificar per als Jocs Olímpics de Tòquio. Hi va haver un canvi en l’equip, ja que el madrileny Julio Arenas va tenir molèsties en l’escalfament i va entrar el canari Samuel Garcia. Van continuar en l’equip la velocista d’Àvila Andrea Jiménez, la madrilenya Aauri Lorena Bokesa i el lleidatà Bernat Erta. El títol va ser per a Itàlia, amb 3:16.60.

Els italians també van guanyar el 4x100 femení, mentre que en el masculí el títol va ser per a Sud-àfrica. Cuba va guanyar el 4x400 femení i els Països Baixos, el masculí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)