Tennis

Badosa es fa gran a Madrid

Tennis. Remunta amb fe contra Sevastova i ja és als quarts de final: 6-7 (0), 7-6 (3) i 6-0

Paula Badosa (62a de la WTA) va serrar les dents i va remuntar en els vuitens de final del WTA 1.000 de Madrid contra la letona Anastàsia Sevastova (54a) –6-7, 7-6 (3) i 6-0 en dues hores i 35 minuts– un partit que tenia coll amunt, completant un dels triomfs més importants de la seva carrera. Mai abans havia arribat tan amunt en un torneig d’aquesta graduació, només superada per un Grand Slam. Badosa es va refer físicament quan semblava extenuada i havia pres mal a la cama davant d’una rival molt rocosa que la va obligar a un gran desgast. La catalana va tancar el partit pletòrica, demostrant la seva evolució física i mental. La seva rival en els quarts serà la suïssa Belinda Bencic (11a i 8a favorita).

El camí va ser pedregós. La de Begur va malbaratar dues pilotes de set fatídiques en el segon parcial amb servei i 5-4, però va encaixar bé el cop i va ressorgir enmig de l’abisme. En aquest segon acte havia trencat tres cops de manera estèril el servei de la rival però també va cedir tres vegades el seu. En el tie-break, però, va ser superior, amb diversos cops guanyadors de revés i una gran determinació. El tercer parcial va arrencar esquerp, però Badosa el va aplanar, ben impulsada per la dinàmica positiva. La de Begur va saber salvar dues pilotes de trencament en el primer joc i després, com una piconadora, va signar tres breaks consecutius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)