Futbol sala

Continua fort a casa

Futbol sala. L’Industrias guanya el Còrdova, però fins als darrers minuts no pot assegurar els punts contra un rival molt incòmode

Industrias 5 Còrdova 3

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Puerta, Corso, Khalid, Sepe i Drahovsky –inicial–, Cardona, Bermusell, Álvarez, Verdejo, Santon, Petry, Lavado, Abdel i Lluís (p.s.).CÒRDOVA PATRIMONIO:Prieto, Caio, Perin, Koseky i Rodríguez –inicial–; Del Moral, Shimizu, Zequi, Cordero, Leal, Ricardo, Saura, Jesulito i Cristian.GOLS:0-1 (7’) Saura (p.). 1-1 (9’) Drahovsky (p.). 2-1 (11’) Khalid. 2-2 (13’) jesulito. 3-2 (24’) Santos. 3-3 (27’) Zequi. 4-3 (29’) Cardona. 5-3 (34’) Verdejo.ÀRBITRES:Martínez i Navarro. Targeta vermella a Drahovsky, Caio i Perin. Targeta groga a Cristian i el tècnic visitant Josan González.

L’Industrias Santa Coloma continua fort a casa i va sumar la seva quarta victòria consecutiva com a local i la tercera al pavelló nou. Els colomencs es van imposar per 5-3 al Còrdova, un rival directe, que va lluitar fins al final i li va complicar molt el partit. La victòria manté l’Industrias en la lluita per entrar en el play-off, i l’equip s’ha situat en la novena posició, a només un punt de la vuitena plaça.

Els conjunt andalús es va avançar molt aviat de penal i, tot i que els locals van capgirar el marcador, es va arribar al descans amb empat (2-2). En la segona meitat la intensitat en el joc i la igualtat es van mantenir (3-3), i no va ser fins als darrers minuts que l’Industrias es va poder distanciar, en marcar el 5-3 a sis minuts del final.