Tennis

Delbonis posa fi a la ratxa victoriosa de Ramos en el setzens de Madrid

El mataroní Albert Ramos (37è) ha perdut avui contra l’argentí Federico Delbonis (77è) per 7-6 (3) i 6-3 en una hora i 39 minuts en els setzens de final del Masters 1.000 de Madrid. Ramos duia sis triomfs seguits –5 a Estoril, torneig en què va obtenir el títol, i un a Madrid– i és el jugador del curs amb més triomfs sobre terra batuda : 17-6.

El duel ha arrencat amb ball de bastons i un trencament per a cadascun en els primers torns de servei. Ramos ha reiterat i s’ha situat amb 5-4 amunt i servei per tancar el set, però no ho ha aprofitat. El parcial s’ha resolt en un tie-break en què l’argentí s’ha avançat per 3-0. El català no ha digerit bé el cop i ha cedit de nou el seu servei en el primer joc del segon acte, en el qual ja no ha reaccionat.

En el quadre de dobles, el català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (3) van superar els russos Karen Khatxanov i Andrei Rublev per 6-3 i 6-2 i esperen rival en quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)