Tennis

Nadal passa a quarts de Madrid contra Popyrin i Garín dona la sorpresa davant de Medvédev

Rafa Nadal (1) ha derrotat sense contemplacions l’australià Alexei Popyrin per un doble 6-3 en una hora i 19 minuts en el Masters 1.000 de Madrid i jugarà els quarts de final contra el vencedor del duel entre l’anglès Daniel Evans i l’alemany Alexander Zverev (5) programat per avui. Popyrin havia eliminat l’emergent italià Janik Sinner en el partit anterior, però avui s’ha trobat al davant al jugador més en forma sobre terra batuda. El balear només ha cedit un trencament i ha convertit quatre breaks.

La sorpresa fins ara de la jornada l’ha protagonitzar el xilè de 24 anys Cristian Garín (16), que ha fet fora el rus Daniïl Medvédev (2) per 6-4, 6-7 (2) i 6-1. Garín iguala el seu millor resultat en un torneig de la graduació després d’haver fet quarts a París 2019 i obté el seu segon triomf davant d’un top 5 en la seva carrera. El primer el va celebrar davant d’Zverev. També ha resultat poc previsible el triomf del Kazakh Alexander Bublik sobre el rus Aslan Karatsev per 6-4 i 6-3.Se les haurà amb el noruec de 22 anys Casper Ruud, que ha fer saltar la banca davant d’Stéfanos Tsitsipas (4) per 7-6 (4) i 6-4. El tercer favorit, l’austríac Dominic Thiem, ha superat un partit prou dur davant de l’australià Alex de Miñaur per 7-6 (7) i 6-4. S’enfrontarà en quarts al canoner nord-americà John Isner, que va fer fora el rus Andrei Rublev (6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)