Handbol

Entrerríos i Sorhaindo són baixa per lesió pel partit a Conca

El central asturià té un trencament fibril·lar del bessó intern de la cama dreta, mentre que el pivot francès té una contractura cervical. Aleix i Cindric tornen a la convocatòria

Els dos primers capitans del Barça Raúl Entrerríos i Cedric Sorhaindo seran baixa per lesió pel partit de demà de la lliga Asobal a la pista de l’Incarlopsa Conca (12 h). El central asturià té un trencament fibril·lar del bessó intern de la cama dreta, mentre que el pivot francès té una contractura cervical. La seva evolució marcarà la disponibilitat per als següents compromisos, tenint en compte que dimecres vinent ja es juga el partit d’anada dels quarts de final de la lliga de campions a la pista del Meshkov Brest. Les notes positives en la convocatòria són les tornades d’Aleix Gómez, que avui fa 24 anys, i Luka Cindric, un cop recuperats de les respectives lesions. Mamadou Diocou ha estat el jugador descartat per a la llista de setze convocats. El Barça ja és matemàticament campió de lliga des de fa un parell de jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)