Festival golejador del Barça en la primera meitat i una nova victòria

Els blaugrana anoten 27 gols en el primer temps i guanyen a la pista del Conca per 27-41

El Barça ha volgut deixar enllestit el partit a la pista del Conca en la primera meitat i ho ha aconseguit clarament. Ha sortit molt centrat i ha arribat al descans amb una clara avantatge de 15 gols (12-27), i al final s’ha emportat una nova victòria per 27-41. Els blaugrana han baixat una mica el ritme en la segona meitat, i han perdut el parcial per 15-14, pensant en el partit d’anada dels quarts de final de la lliga de Campions de dimecres.

Un parcial de 0-4 en el minut set i un altre d’1-7 a partir del minut quinze han deixat sense cap possibilitat al Conca que s’ha vist superat completament pels blaugrana en els primers trenta minuts. En la segona meitat el Barça ha baixat una mica el ritme de joc i els locals han millorat el seu rendiment. Els blaugrana han mantingut la diferència en el marcador i s’han emportat una nova victòria Aleix Gómez ha anotat 7 gols i Dika Mem 5 pel Barça, i el màxim golejador del partit ha sigut Federico Pizarro, del Conca, amb 9.