El Barceloneta guanya clarament i el Barcelona amb més problemes, en les semifinals de lliga

Els Barceloneta venç per 13-6 el Sabadell i el Barcelona supera per 16-14 el Terrassa

El Zodiac Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona han guanyat el primer partit de la semifinal del play-off de lliga i han fet un pas important cap a la final. El Barceloneta ha superat per 13-6 l’Astralpool Sabadell, mentre que el Barcelona ha derrotat per un més ajustat 16-14 el CN Terrassa.

El partit entre el Barcelona i el terrassa ha sigut molt ajustat i els locals mai s’han avançat per més de dos gols. Al descans s’ha arribat amb un 8-7. Adrià Delgado ha anotat 4 gols pels locals, i pels visitants Óscar Carrillo i Alberto Barroso també n’han fet 4.

El Barceloneta s’ha avançat amb un 4-0 en els primers minuts, però el Sabadell ha respost i s’ha arribat al descans amb un 6-3. En el tercer quart els locals s’han avançat definitivament en el marcador. Milan Aleksic ha anotat 3 gols pel Barceloneta.

El segon partit de les dues semifinals, el Terrassa-Barcelona i el Sabadell-Barceloneta, es disputaran avui a les 18 h.