Tennis

Zverev també alliçona Thiem i és finalista al Masters 1.000 de Madrid

Alexander Zverev (5) ha vençut amb autoritat l’austríac Dominic Thiem (3) per 6-3 i 6-4 i jugarà demà la final del Masters 1.000 de Madrid contra el vencedor del duel entre el noruec Casper Ruud i l’italià Matteo Berrettini (8), que comença a les 21 h. L’alemany, campió el 2018, s’ha mostrat fins ara com el jugador més temible del torneig, sobretot després d’eliminar Rafa Nadal divendres en dos sets. Zverev també havia de jugar avui la semifinal de dobles al costat del seu compatriota Tim Puetz contra el català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (3), però va decidir retirar-se per centrar-se en la final de demà i no desgastar-se. Granollers i Zeballos s’enfrontaran demà als croats Nikola Mektic i Mate Pavic (2).

En la final femenina, la bielorussa Aryna Sabalenka (5) ha derrotar l’australiana Ashleigh Barty (1) per 6-0, 3-6 i 6-4 en una hora i 39 minuts. Sabalenka ha sabut combinar amb eficiència la potència dels seus cops amb els canvis de ritme i ha desballestat l’australiana, la botxina de Paula Badosa en la semifinal, en un primer set espectacular i meteòric. Barty, que té un llarg catàleg de recursos perquè també és una gran especialista en els dobles, ha reaccionat amb un trencament en el primer joc del segon acte que ha capgirat la dinàmica. Però Sabalenka s’ha refet en el tercer parcial i ha obtingut el segon títol de l’any i el més important de la seva carrera, revenjant-se de la derrota davant de Barty de fa quinze dies en la final d’Stuttgart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)