Ciclisme

Marc Brustenga suma el seu quart títol català seguit a Vilanova i la Geltrú

El corredor de Santa Eulàlia de Ronçana, el més fort en una arribada amb 15 candidats al triomf

Marc Brustrenga (Caja Rural-Seguros RGA) du quatre anys seguits guanyant el campionat de Catalunya de fons en carretera, amb el títol aconseguit aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú en el marc de la novena edició de la Clàssica Isaac Gálvez. El corredor de Santa Eulàlia de Ronçana, de 21 anys, té els títols absoluts del 2018 a Sant Pere de Ribes) i de l’any passat al seu poble i el sub-23 a en el GP d’Òdena quan era tercer absolut el 2019 en el seu palmarès.

La suspensió de la Copa d’Espanya que havia de córrer a Galícia amb el filial del Caja Rural expliquen la presència del vallesà a la cita vilanovina, de 128 quilòmetres amb nou trams de camí rural pel Penedès amb 200 participants. Brustrenga era el més fort en una arribada amb 15 candidats al triomf i entrava amb uns metres de marge respecte Fran Rus (Aluminios Cortizo), Víctor Martínez (Electro Hiper Europa) i Benjamí Prades (Vigo-Rías Baixas), quart i campió de Catalunya elit.

“Ha estat una cursa molt ràpida. Amb l’ajuda del meu company d’equip, en Pau [Llaneras] hem pogut neutralitzar els quatre escapats que hi havia pràcticament a l’últim revolt i llançar l’esprint. Venia de dues curses que no m’havia anat tan bé per tema d’al·lèrgia i asma, i guanyar aquí m’ha anat bé per tornar a tenir bones sensacions i continuar amb la dinàmica amb què havia començat l’any” explica Brustrenga, emocionat per guanyar la cursa que organitzava el club en què va córrer dos anys quan era cadet.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)