Futbol sala

El Barça reacciona amb una treballada victòria contra el Betis (3-1)

L’equip blaugrana ha remuntat al gol inicial del conjunt verd-i-blanc amb les dianes de Povill (15’), Dyego (32’) i Coelho (40’)

El Barça s’ha refet de la derrota en la final de la Champions amb una treballada victòria contra el Betis (3-1), la tercera consecutiva en la lliga, que li permet consolidar-se entre els cinc primers del campionat. Dídac Plana ha tingut un paper determinant en el tram final, quan el conjunt sevillà intentava igualar el partit. Coelho, que s’ha recuperat de les molèsties musculars, ha sentenciat a porteria buida, quan el rival se l’havia jugat amb el porter jugador (40’).

El conjunt verd-i-blanc ha colpejat primer amb una rematada de Burrito (7’) després d’una gran assistència al segon pal. Els blaugrana, amb la possessió, i han tingut una bona reacció, però el cert és que el Buendía ha perdonat el segon en un gol cantat després d’una bona combinació amb Burrito (12’). Andreu Plaza movia la banqueta i poc després d’entrar en pista Bernat Povill ha marcat el gol de l’empat, el primer que marca amb el primer equip, rubricant una gran jugada i una assistència de Joselito (15’). El mateix jugador del planter a punt ha estat de marcar el segon en un mà a mà amb que ha salvat el porter Sarmiento. El domini era del Barça, però Dídac també ha hagut de fer una intervenció de mèrit per frustrar un xut per tot l’escaire de Borja.

En la segona meitat, el Barça ha pres la iniciativa amb un gran jugada personal de Dyego (32’). Dídac ha resultat providencial per malbaratar les oportunitats del rival, que a 3:24 ha apostat pel porter jugador. Ximbinha ha tingut la possibilitat de rematar la feina, però la pilota ha sortit desviada per molt poc. Coelho, de pista a pista, ja no ha perdonat.

DESTACAT

Dídac Plana, providencial sota els pals, ha estat un dels destacats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)