El CN Sabadell i el CN Mataró jugaran la sèrie final de lliga

Avui s’han imposat a domicili al CN Terrassa (8-12) i al CE Mediterrani (10-13) en el segon assalt de les semifinals

L’Astralpool CN Sabadell i el CN Mataró protagonitzaran el cap de setmana vinent la sèrie final del títol de lliga després d’haver eliminat respectivament a domicili el CN Terrassa (8-12) i el CE Mediterrani (10-13) en el segon assalt de les semifinals.

L’equip terrassenc, a la piscina de l’Àrea Olímpica, ha ofert més resistència que a Can Llong (16-8). El primer quart ha estat igualat (2-2), però el conjunt de David Palma ha imposat un ritme molt alt des de l’inici i amb ràpides transicions ha anat guanyant progressivament terreny al seu rival (1-3, 2-3 i 3-4). Paula Leiton i Paula Camus forçaven exclusions i penals (1 de 3) des de la boia, però l’equip de Xavi Pérez no n’ha tret gaire profit i així han arribat a l’últim quart amb tres gols de desavantatge (5-8), quan les locals ja començaven a donar símptomes de cansament. Més fresc i amb més profunditat de banqueta, el CN Sabadell ha sentenciat la sèrie i l’accés a la final amb un últim parcial de 3-4. Per les terrassenques han destacat els tres gols de la jove Camus, mentre que en les files del CN Sabadell el balanç ofensiu ha estat molt repartit.

En el partit disputat a la piscina Josep Vallès, el CE Mediterrani s’ha apuntat el primer parcial (3-2). El CN Mataró, però, liderat per Anni Espar ha posat una marxa més després del segon quart (3-5) i amb Jackovich i Sevenich marcant diferències des de la boia ha arribat a l’últim període amb tres gols de renda (8-11). L’equip de Marian Díaz no ha desistit, però no ha pogut retallar diferències en els últims 8 minuts, que han acabat en taules (2-2). Les màximes golejadores del partit han estat Anni Espar (4) i Cambray (3), pel Mataró, i Tarragó (3) i Prats (2), pel CE Mediterrani.