Handbol

La derrota del Teucro no impedeix que el descens del Bordils sigui matemàtic

El club perd la categoria després de 8 anys

El Teucro ha perdut aquest migdia amb l’Amenabar Zarautz 23-30 i no ha sumat el punt que enviava el Bordils a la 1a estatal, però el triomf d’ahir del Madrid a la pista del Lalín fa que sigui el calendari el que posa punt i final a la trajectòria del club bordilenc a Plata 8 anys després de l’ascens a Sòria.

La victòria de l’equip de Pau Campos sobre el Trapagaran (28-20) donava encara unes mínimes esperances al Bordils, que amb 8 punts podia atrapar el Madrid (16), perquè amb tres jornades per disputar-se encara el Bordils té pendent rebre l’Àmenabar dijous i podia sumar els 8 punts. El 28-27 al Blanc i Verd assegurava l’average particular. Però el Teucro, que té l’empat al Blanc i Verd i el triomf a Pontevedra en la primera fase, en té 15 i visita el Madrid en la darrera jornada i, un dels dos, sumarà el punt que converteix en matemàtic el descens del Bordils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)