L’Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona rematen les semifinals de lliga

Es jugaran el títol després d’haver eliminat el CN Sabadell (9-15) i el CN Terrassa (7-11) en el segon partit de semifinals

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona es jugaran el títol de lliga de divisió d’honor el cap de setmana vinent després d’haver eliminat respectivament l’Astralpool CN Sabadell (9-15) i el CN Terrassa (7-11) en el segon partit de la sèrie de semifinals. Com en la divisió d’honor femenina no hi hagut necessitat de fer un tercer partit per resoldre el nom dels finalistes.

L’Atlètic Barceloneta ha marcat diferències en els dos primers quarts (1-4 i 3-5) i tot i l’empenta dels joves Lluc Bertran (4 gols) i Bernat Sanahuja (3) el CN Sabadell no n’ha fet prou per inquietar el poderós conjunt mariner. El partit a Terrassa (4-5 al descans) ha estat més igualat, però el parcial del tercer quart (0-4) ha acabat decantant el duel del bàndol cenebista, que ha tingut a Víctor Flores i el boia Roger Tahull, tots dos amb tres gols, com a màxims golejadors.