Waterpolo

Les semifinals, per la via ràpida

Waterpolo.L’Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona, i el CN Mataró i el CN Sabadell resolen l’accés a la final de lliga en dos partits

El play-off final per al títol de lliga ja ha quedat definit amb el Zodiac CN Atlètic Barceloneta-CN Barcelona, en la divisió d’honor masculina, i el CN Mataró-Astralpool CN Sabadell, en la femenina. Les semifinals van quedar resoltes en dos assalts i en cap cas s’haurà de fer un tercer partit –hauria estat avui– per definir el nom dels protagonistes que disputaran el duel final pel títol el cap de setmana vinent.

En la sessió matinal, tant el CE Mediterrani com el CN Terrassa van fer valer el fet de jugar a casa per oposar més resistència als seus rivals, però van acabar sucumbint contra els dos primers classificats de la fase regular, el CN Mataró (10-13) i el CN Sabadell (8-12), respectivament. La història es va repetir a la tarda en les semifinals masculines. L’Atlètic Barceloneta va imposar els galons a Can Llong contra el CN Sabadell (9-15). A l’Àrea Olímpica de Terrassa, excepte els dos primers gols de Barroso (1-0 i 2-1), el conjunt local sempre va anar a remolc del CN Barcelona, que va sentenciar el duel amb un parcial de 0-4 al tercer quart (7-11).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)