Natació

Mireia Belmonte, baixa per a l’europeu de Budapest

Diu que està millor de la lesió a l’espatlla, però encara que no es veu preparada per competir al màxim nivell

La badalonina Mireia Belmonte no competirà la setmana vinent a l’europeu de Budapest com a mesura de prevenció en l’evolució de la seva lesió a l’espatlla. “Estic molt millor de la lesió, però no volia arriscar-me a fer passes enrere”, ha dit la quatre vegades medallista olímpica a l’agència EFE en l’acte en què ha estat nominada com a banderera de l’equip espanyol en els Jocs de Tòquio, juntament amb el lleidatà Saül Craviotto. Belmonte ja s’havia perdut el campionat d’Espanya a Sabadell, a finals de març, per culpa d’aquesta mateixa lesió. “Encara no em sento preparada per competir al màxim nivell. Podia anar-hi, però no m’hauria sentit bé, així que he decidit reservar-me per a les pròximes competicions internacionals, que encara en tindrem un parell, i donar allà el màxim”, ha afegit. De fet, la nedadora catalana havia competit el cap de setmana passat en el trofeu Fèlix Serra Santamans de Manresa, en què va ser segona en els 800 m (8:44.59), rere Jimena Pérez (8:41.09).

Lluny de l’ampli repertori habitual, Belmonte només té dues mínimes olímpiques, en 800 i 1.500 m, aconseguides el desembre en el trofeu Castàlia-Castelló. “M’agradaria aconseguir un parell de mínimes més i així tocar els estils, la papallona, a més de les proves de fons de crol”, ha comentat. En aquest sentit, s’haurà de veure què decideix la Federació Espanyola de Natació, que inicialment havia fixat l’europeu de Budapest com a última prova per aconseguir les mínimes de participació olímpica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)