El Bordils perd amb l’Amenabar Zarautz a casa (26-28)

El conjunt basc, que s’havia salvat el cap de setmana, ha arribat a dominar de set (12-19)

El Bordils ha perdut el primer partit des que es va consumar el seu descens de plata, a casa amb l’Amenabar Zarautz en un partit endarrerit de la jornada 5 i amb els bascos acabats de salvar. Els visitants, que van pujar a la categoria l’any abans que el Bordils en una fase que organitzaven, han acabat ovacionant el conjunt local un cop acabat el partit.

Palahí al minut 6 donava el primer avantatge al Bordils (5-4), que encaixava el primer gol 34 segons després del servei inicial i que arribaria a anar dos avall (1-3). El 6-9 visitant obligava Pau Campos a aturar el rellotge (13:53). Balenciaga al minut 18 ha enfilat el parcial a 0-6 (6-11) amb penal fallat per Pep Reixach. L’esquerrà ha desaprofitat un segon llançament de 7 metres a quatre i mig pel, descans amb 9-14. Una exclusió visitant permetia el Bordils acostar-se a tres (11-14 Montemayor) per segon cop després del 9-12 (Oliver). Després del temps mort del Zarautz, Reixach de jugada feia el seu segon gol i Unai Vallejo el cinquè (12-16) després de l’exclusió de Ferran Pou.

Pep Reixach quan havien passat 6:47 de la segona meitat feia el 13-19 i Moreno, Palahí i el mateix Reixach després de recuperació no fallaven a la contra (16-19). Ferran Pou ha estat desqualificat en l’acció del 16-20 però Márquez i Montemayor han mantingut el ritme ofensiu (18-21) i Oliver ajustava encara més el marcador (19-21).David Masó ha fet aixecar el públi amb el 21-24 en arribada i Pep Reixach a l’extrem tornava a acostar els locals al marcador amb el 23-25 a deu minuts i mig per acabar.

Moreno a 7 minuts i de nou a la contra reduïa el desavantatge a la mínima expressió (24-25) i llavors sí els visitants superaven Adrià Batlle. Fornès de penal mantenia l’esperança a quatre per acabar (25-26) Pau Campos ha demanat temps mort a 2:03 amb el 25-28 després que Unai Vallejo fes de penal el seu setè gol i Pep Reixach ha tancat el marcador a 5 segons (26-28).