Waterpolo

Les finals més clàssiques

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta-CN Barcelona i el CN Mataró-CN Sabadell pugnen pel títol de lliga aquest cap de setmana

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta i el CN Mataró posaran en joc el tron virtual de lliga de l’any passat –per culpa de la pandèmia es va atorgar des dels despatxos amb la fase regular escapçada i sense els play-off– en la sèrie final contra el CN Barcelona i l’Astralpool CN Sabadell. Si la rivalitat entre mariners i cenebistes, amb les seves seus socials a un centenar de metres de distància, és de llarga trajectòria, la de sabadellenques i mataronines és molt més recent, de l’última dècada d’aquest segle. Entre avui i demà, i si fos necessari un partit de desempat dilluns, quedarà enllestida la sèrie final de lliga. L’Atlètic Barceloneta i el CN Mataró, vencedors de la fase regular, disposaran del factor piscina a favor. L’equip mariner és el gran favorit, però a les files cenebistes esperen repetir els duels igualats de la copa Catalunya. El conjunt mataroní va empatar amb el Sabadell en els dos partits de lliga, però va perdre en les finals de la supercopa i de la copa.

Avui
CN Mataró-CN Sabadell 10.45 h
CNA Barceloneta-CN Barcelona 19 h
Demà
CN Sabadell-CN Mataró 10.45 h
CN Barcelona-CNA Barceloneta 18 h
Dilluns*
CN Mataró-CN Sabadell 16.30 h
CNA Barceloneta-CN Barcelona 20.30 h * (només si és necessari)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)