Natació

L’equip espanyol guanya la plata europea amb una rutina lliure que l’ha de portar als Jocs

El conjunt de Mayuko Fujiki ha sorprès amb una coreografia molt innovadora sobre la ‘Teoria de l’Evolució de Darwin’, que amb un 91,2333 només ha quedat per darrera d’Ucraïna, vencedora amb 95,0667

L’equip espanyol, amb cinc catalanes a les seves files, ha assolit el subcampionat d’Europa en la seva estrena de la rutina lliure en què confien guanyar-se la plaça per als Jocs de Tòquio en el preolímpic de Barcelona, entre el 10 i el 13 de juny. La coreografia sobre la Teoria de l’Evolució de Darwin, amb música de Salvador Niebla, els hi ha valgut una puntuació de 91,2333 per part dels jutges. La posada en escena simulant les iguanes de les Illes Galápagos ha estat molt innovadora i amb acrobàcies de Berta Ferreras de gran dificultat només han cedit davant el potent conjunt ucraïnès, vencedor amb 95,0667. El conjunt rus, que es reserva per als Jocs, no ha competit. L’equip espanyol l’han conformat les catalanes Abril Conesa (CN Granollers), Berta Ferreras (CN Kallípolis), Meritxell Mas (CN Les Franqueses), Paula Ramírez (CN Kallípolis) i Iris Tió (CN Kallípolis), a més d’Alisa Ozhogina (CN Sincro Sevilla), Sara Saldaña (CN Sincro Retiro) i Blanca Toledano (Real Canoe). Ona Carbonell (CN Sabadell) i Cecília Jiménez (CN Les Franqueses) figuraven com a reserves.

Per darrera dels dos grans favorits, s’ha classificat Israel, que amb les catalanes Anna Tarrés i Beth Fernández com a enrenadores ha obtingut una històrica medalla de bronze (86,800).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)