Futbol sala

El somni del primer títol

Futbol sala. L’Industrias afronta a Santa Coloma la final a quatre en el millor moment de l’equip des que va arribar Javi Rodríguez

L’Industrias afronta aquest cap de setmana una oportunitat gairebé única, mirar d’alçar el seu primer títol estatal i fer-ho a casa amb la seva afició, tot i que l’aforament serà controlat. El primer desafiament de la final a quatre de la copa del Rei serà l’Inter (21.00 h, TdP), un rival que arribarà ferit després de ser batut a casa pels catalans (0-3). Abans es jugarà l’altra semifinal, Llevant-El Pozo (18.30 h).

L’equip que dirigeix Javi Rodríguez afronta el duel amb les baixes del porter Almagro i de l’ala Àlex Llamas, i amb la confiança dels últims resultats, sobretot a casa. Des del triomf en la inauguració contra el Barça (3-2), l’equip ha guanyat al Pavelló Nou el Palma (5-2) i el Còrdova (5-3). “Jugar a casa és un plus de motivació i els resultats, també a fora, demostren que estem amb molta confiança”, admet el capità, David Álvarez. Amb tot, avisa sobre els perills de l’Inter en la semifinal d’avui: “Per anul·lar el seu potencial defensiu i ofensiu haurem de jugar al dos-cents per cent.”

La final es jugarà demà a les 20.30 h (TdP).

LA PRÈVIA

Estem amb molta confiança i jugar a casa és un plus de motivació, però l’Inter és un rival fort
David Álvarez
jugador de l’industrias
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)