L’Atlètic Barceloneta venç el CN Barcelona (7-12) i guanya la lliga per 2-0

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha guanyat aquest tarda a la piscina del CN Barcelona 7-12 (2-1, 2-4, 2-5 i 1-2 ) i obté, invicte, el títol de la lliga de divisió d’honor per 2-0 després d’haver dominat també el primer partit dissabte per 12-4. És el 21è títol del conjunt mariner, el setzè consecutiu des del curs 2005/06 en el comiat, a final de curs, del tècnic Chus Martín, que duia 15 en el primer equip, set d’ajudant de Santi Fernández i vuit de primer entrenador. Martín ha acabat abraçat amb els seus jugadors, molt emocionat. L’Atlètic Barceloneta ha fet una defensa que ha desgastat el rival i que ha tapat les errades en atac en els dos primers quarts i ha rematat la feina en el tercer quart quan el resultat era de 6-6 i el CN Barcelona semblava ben viu. Álvaro Granados ha estat el jugador més destacat amb 6 gols.

Dos pals i els errors al davant del Barceloneta, combinats amb l’eficiència del Barcelona en atac i el sacrifici al darrera, li han permès manar en el primer quart (2-1) amb gols de Delgado i de Tahull de des la boia en superioritat que han neutralitzat el 0-1 inicial de Granados amb una canonada exterior.

Granados i Bustos han capgirat la truita a l’inici del segon parcial (2-3), però Delgado ha empatat (3-3). Granados ha vist de nou porteria en superioritat (3-4) i Munárriz, amb un altre cacau exterior, ha fet el 3-5. Pere Estrany ha donat aire el Barcelona amb un gol fabulós parabòlic i a contrapeu (4-5).

Delgado ha clavat el terce i ha empatat (5-5). Granados, de penal, ha completat el seu pòquer (5-6). Van den Burg ha tornat a empatar (6-6), però Granados ha fet el seu cinquè gol (6-7) en una fase de defenses menys estrictes. Quan el partit semblava més igualat, dues fuetades ràpides del campió van establir la seva màxima diferència, en accions de Bodegas, sol com un mussol, i Munarriz, de molt lluny (6-9). El tir creuat de Larume en superioritat ha deixat el partit mig sentenciat (6-10) o si més no, molt ben encarrilat. Amb el CN Barcelona molt desgastat i una diferència àmplia, el darrer quart ha estat un tràmit per a l’etern campió. Han marcat Flores, de penal pel CN Barcelona, i Munárriz, i Granados, de penal –el seu sisè gol–per part visitant. Els jugadors del Barceloneta han tornat a cantar el Bacallà sec.