La festa del ‘Bacallà sec’

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta venç el CN Barcelona i obté el setzè títol de lliga consecutiu i el 21è del seu palmarès, en el comiat de Chus Martín

Barcelona 7 Barceloneta 12

CN BARCELONA:Aguirre, Valls, Van den Burgh (1), Power, Flores (1p), Duric, Esteller, Gomà, Delgado (3), Estrany (1), Tahull (1), Ramon i Aguilar.ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, Famera, Granados (6, 2p), Munárriz (3), Bodegas (1), Larumbe (1), Aleksic, Fernández, De Toro, Perrone, Mallarach, Bustos (1), Coimbra.PARCIALS:2-1, 2-4, 2-5 i 1-2.

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta va guanyar ahir a la piscina del CN Barcelona per 7-12 (2-1, 2-4, 2-5 i 1-2) i obté, invicte, el títol de la lliga de divisió d’honor per 2-0 després d’haver dominat també el primer partit dissabte (12-4). És el 21è títol del conjunt mariner, el setzè consecutiu en el comiat, a final de curs –encara ha de disputar la Champions–, del tècnic Chus Martín, que acumulava 15 anys en el primer equip, set d’ajudant de Santi Fernández i vuit de primer. Martín va acabar abraçat amb els jugadors, molt emocionat. L’Atlètic Barceloneta va fer una defensa que va desgastar el rival i que va tapar les errades en atac en els dos primers quarts davant d’un rival incisiu que va plantar cara mentre va tenir benzina. A partir del 6-6, els mariners van matar el partit amb un tercer quart impecable. Álvaro Granados va ser el jugador més destacat amb 6 gols. Els jugadors del Barceloneta van tornar a cantar el Bacallà sec com marca la tradició, crit de guerra herència de l’origen del club, nascut a la platja de pescadors de la Barceloneta.

El Sabadell força el tercer partit

L’Astralpool Sabadell va derrotar el CN Mataró per 13-6 (3-0, 3-3, 4-1 i 3-2) en el segon partit de la final femenina i força el tercer i definitiu enfrontament que es jugarà demà a la piscina maresmenca (16.30 h). L’equip de David Palma va aprendre la lliçó del primer partit, en el qual el triomf se li va esmunyir, i no va fer concessions a les mataronines amb una gran defensa sobre Gual i Anni Espar i un joc veloç i ple d’efectivitat. Maica García, amb tres gols, va ser la millor del partit en un Astralpool Sabadell en què només Tankeeva i Ariño no van marcar. Anna Gual, amb dos gols, va ser la millor del Mataró, que només en el segon quart va igualar la intensitat i encert del rival.