Natació

Cata Corró, vuitena en la final de 400 m estils de l’europeu

La nedadora del CN Sabadell no s’ha recuperat de l’esforç del matí i s’hagut de conformar amb un registre de 4:46.03 en una jornada marcada pel rècord del món del rus Kliment Kolesnikov en 50 m esquena (23.93)

La nedadora del CN Sabadell Cata Corró s’ha hagut de conformar amb el vuitè lloc de la final de 400 m estils, la prova que obria la sessió de tarda de l’europeu de Budapest. Corró ha estat ambiciosa i ha sortit força ràpida, però al final ho ha acabat pagant i amb 4:46.03 no ha pogut millorar el seu registre matinal (4:43.49). “Per mi ja era un premi ser aquí i poder nedar una final europea tres anys més tard. M’hauria agradat fer-ho una mica millor, però no m’he recuperat prou de l’esforç del matí. He apostat per sortir ràpid i al final gairebé no arribo. Estic contenta d’haver arribat a la final després de tants problemes”, ha etzibat la nedadora d’Inca en declaracions facilitades per la Federació Espanyola de Natació. El títol ha estat per a l’incombustible hongaresa Katinka Hosszu, que ha esvaït dubtes sobre el seu estat de forma amb la millor marca mundial de l’any (4:34.76).

En les semifinals de 50 m lliure, la nedadora del CN Sant Andreu Lidón Muñoz ha baixat dels 25 segons, amb el seu segon millor registre de sempre (24.90), però no ha estat suficient ni per accedir a la final (24.69) ni per guanyar-se el bitllet olímpic en aquesta distància (24.77). Amb aquesta marca, la castellonenca ha ocupat l’onzè lloc de les setze semifinalistes.

Rècord del món de Kolesnikov en 50 m esquena (23.93)

En les semifinals de 50 m esquena s’ha viscut el primer rècord del món del campionat a càrrec del rus Kliment Kolesnikov (24.00), que s’ha convertit en el primer nedador a trencar la barrera dels 24 segons en la prova (23.93).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)