Natació

Jessica Vall, a les semifinals de 100 m braça de l’europeu

La nedadora del CN Sant Andreu competirà aquesta tarda amb l’onzè millor registre (1:07.03)

Jessica Vall (CN Sant Andreu) s’ha guanyat l’accés a les semifinals de 100 m braça d’aquesta tarda (18.31 h per TdP) en l’europeu de Budapest amb l’onzè registre i la seva millor marca de la temporada (1:07.03). “Estic molt contenta. Penso que no podia demanar res millor per començar aquest campionat. He nedat en una sèrie molt ràpida i he aprofitat que tenia la italiana Castiglioni al costat. Ara parlaré amb els entrenadors per veure que podem millorar per la tarda per intentar passar a la final”, ha comentat Vall després de la prova. Arianna Castiglioni, amb 1:05.98, ha estat la més ràpida de les eliminatòries. Marina García (CN Sabadell), tot i millorar la posició d’inscripció, no ha pogut passar de la 25a plaça, amb 1:08.69.

En les eliminatòries de 200 m papallona, el nedador solleric del CN Sant Andreu Joanllu Pons (20è amb 1:58.52) s’ha quedat a les portes de les semifinals, com a segon reserva. Tampoc s’ha quedat gaire lluny de les semifinals Mireia Pradell (CN Barcelona), que debutava en un gran campionat internacional absolut, en les sèries de 50 m esquena. La manresana ha acreditat 28.69 (23a), molt a prop de la seva marca personal aconseguida en l’Open de Sabadell (28.59). El tall per passar a les semifinals ha quedat fixat en 28.40. En les eliminatòries de 100 m lliures, el jove de 19 anys Mario Mollà (CN Terrassa) s’ha quedat lluny del seu millor registre (49.62) i s’ha classificat en 61è lloc amb una marca de 50.15. Mollà també està inscrit en els 200 m i 50 m lliures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)