Waterpolo

El CN Sabadell també s’emporta la copa Catalunya

Ha superat el CN Terrassa en la final disputada a Can Llong (12-5) després de remuntar un parcial advers de 2-4 en els dos primers quarts

L’Astralpool CN Sabadell ha tancat la temporada amb el títol de la copa Catalunya després de remuntar un resultat advers contra el CN Terrassa (12-5), que manava a la mitja part amb parcials d’1-3 i 1-1 (2-4). El conjunt de David Palma ha canviat el guió de la final amb dos últims parcials demolidors, de 5-0 i 5-1, per assolir el dotzè títol en tretze edicions de la competició. L’equip sabadellenc afrontava el partit després de tres duels d’alt voltatge contra el CN Mataró en la sèrie final de lliga i sense el concurs de les neerlandeses, Van der Sloot i Keuning, que aquest matí han volat rumb al seu país, però en el tram final han tornat a exhibir la seva ambició i capacitat competitiva. El CN Terrassa, al seu torn, ha disputat la final per primera vegada en una temporada històrica després d’haver ocupat el tercer lloc en la lliga regular i d’haver-se classificat per jugar competició europea el curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)