Tennis

Marina Bassols, endavant

Tennis. La blanenca supera Indy de Vroome (4) en la primera ronda a Platja d’Aro 365 per 6-2 i 6-3 en 1h46 a la pista central del CT d’Aro

Marina Bassols (318a) jugarà els setzens de final del torneig internacional de Platja d’Aro 365, de la categoria W25, contra la vencedora del partit d’aquesta d’aquesta tarda entre la gallega Jessica Bouzas i la russa Sofya Lansere. La blanenca va superar la neerlandesa Indy de Vroome (4) en la primera eliminatòria del quadre principal del torneig, per 6-2 i 6-3 en 1h46 en l’últim partit a la pista central del CT d’Aro. Alice Rame i Clàudia Hoste, de l’acadèmia del CT d’Aro, tanquen avui el torn a la pista central.

L’aragonesa Irene Burillo va eliminar la suïssa Simona Waltert en 3h18 per 4-6, 7-5 i 7-5 en el partit anterior al de Bassols. Rebeka Masarova, campiona de Roland Garros el 2016, que va néixer a Basilea i s’ha criat entre la capital suïssa i Barcelona, superava per 1-6 7-6 10-8 la barcelonina Guiomar Maristany, en la tercera i última tanda per accedir al quadre final. La rival de Masarova, que té triple nacionalitat –el seu pare té l’eslovaca–, serà la russa Oksana Selekhmeteva.

En els dobles, la jugadora de l’acadèmia CT d’Aro Cristina Mayorova fent parella amb Cheri Darley va perdre per 6-0 i 6-3 contra les russes i primeres favorites Volada Koval i Sofya Lansere en 51 minuts. Sí que va guanyar Hoste, amb la gallega Jessica Bouzas, per 6-4, 5-7 i 10-8 en 1h41 les italianes (2) Fereica Di Sarra i Camilla Rosatello. Nora Ayala, l’altra jugadora del CT d’Aro, amb l’índia Annika Kannan, va ser eliminada per 6-0 i 6-2 en menys d’una hora contra les neerlandeses Isabelle Haverlang i Suzan Lamens. Bassols juga aquest matí amb la tinerfenya Marta Custic els setzens de final contra Ángela Juárez i Lucía Llinares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)