Futbol sala

El Barça sap reaccionar i guanya a la pista del Burela (1-4)

Els blaugrana han tingut dificultats contra un conjunt gallec que ha buscat puntuar

El Barça ha sumat tres punts importants a la pista del Burela (1-4) i continua en la seva lluita en la part alta de la taula. Els blaugrana han reaccionat en el moment precís davant un conjunt gallec que els hi ha posat moltes dificultats i sempre ha lluitat pels punts. Un gol del porter Dídac ha inaugurat el marcador, dos de Dyego molt seguits en la segona meitat han desfet l’empat i han donat tranquil·litat, i un altre de Ximbinha ha sentenciat

El Barça ha tingut dificultats en els primers minuts ja que el Burela ha plantat cara i ha tingut ocasions per avançar-se en el marcador. Ha estat el porter blaugrana Dídac el que ha asserenat al seu equip amb un gol en el minut 9. Ha anat a l’atac amb la pilota controlada, cap defensa l’hi ha sortit al pas i amb un xut des de lluny ha inaugurat el marcador. Un minut després Matheus ha enviat una pilota al pal i el Barça ha començat a tenir ocasions que ha desfet molt bé el porter local Edu.

En la segona part el Burela ha tornat a dominar davant un Barça que no arribava a la porteria contraria. A onze minuts del final Iago ha empatat i això ha fet reaccionar als blaugrana. Dyego, el capità, ha decidit que no podien ensopegar i en el mateix minut ha fet l’1-2, i dos minuts després ha tornat a marcar. Els gallecs ho han intentat, han enviat una pilota al pal i han atacat de cinc. A porteria buida i a un minut i mig del final Ximbinha ha sentenciat.