Tennis

Bassols jugarà contra Masarova els quarts de final de l’ITF del CT d’Aro

La blanenca Marina Bassols ha derrotat avui en els vuitens per 7-6 (8) i 6-1 la gallega Jessica Bouzas i jugarà els quarts de final de l’ITF W25 del CT d’Aro contra Rebeka Masarova, la jugadora nascuda a Suïssa i que ha viscut entre Basilea i Barcelona. Masarova s’ha desfet de la xinesa Quinwen Zheng (8) per 6-1 i 6-3. L’altra catalana que quedava en el quadre individual, la tennista del CT Barcino Andrea Lázaro, ha perdut contra la neerlandesa procedent de la prèvia Suzan Lamens per 6-3 i 7-5. La rival de Lamens serà la filipina Alexandra Eala. Els altres dos encreuaments de quarts són: Wagner-Martínez i Rame conta Di Sarra o Hesse. Entre les vuit quart-finalistes no hi ha cap de les vuit caps de sèrie.

Per un altre costat, Bassols, fent parella amb la canària Marta Custic, havien de jugar els quarts de dobles contra la catalana Clàudia Hoste i la gallecs Bouzas, però es van retirar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)