Ciclisme

Marc Soler abandona el Giro

Ciclisme. El ciclista vilanoví cau en l’inici de la dotzena etapa i es veu forçat a deixar la cursa italiana. Té una contusió a la graella costal esquerra i avui ja torna cap a casa

El periple del vilanoví Marc Soler com a cap de files de Movistar al Giro va acabar de la pitjor manera. Una caiguda tot just al quart quilòmetre dels 212 de la dotzena etapa va estroncar les aspiracions del català, que figurava en l’onzena posició de la general, a 3:19 del líder. Soler, amb dolors a l’espatlla i al costat esquerre, va perdre molt temps, però amb la col·laboració del menorquí Albert Torres va reprendre la marxa amb la intenció de tornar a connectar amb el pilot. L’intent va quedar en no-res perquè al cap d’uns quilòmetres va haver de posar el peu a terra. Durant la tarda l’equip Movistar va informar que s’havia sotmès el corredor a estudis radiològics i que no s’apreciaven lesions òssies. Té una contusió a la graella costal esquerra, sense afectació respiratòria i avui mateix tornarà cap a casa.

Andrea Vendrame va guanyar l’etapa, comandant la llarga escapada del dia, i Bernal continua líder de la general.

Etapa 12 (212 km)
1r A. Vendrame (AG2R) 5h43:48
2n C. Hamilton (DSMI) m.t.
3r G. Bennett (Jumbo Visma) a 0:15
4t G. Brambilla m.t.
17è E. Bernal (Ineos) a 10:14
General
1r E. Bernal (Ineos) 48h39:23
2n A. Vlasov (Astana) a 0:45
3r D. Caruso (Bahrain) a 1:12
30è A. Pedrero (Movistar) a 32:32
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)