Natació

Marina és setena i Jessica, vuitena

Natació. Les catalanes queden lluny de la lluita per les medalles en els 200 m braça de l’europeu. Africa Zamorano fa el dotzè temps en la semifinal dels 200 estils i no entra en la final

Marina Garcia (CN Sabadell) i Jessica Vall (CN Sant Andreu) van ser setena (2:25.76) i vuitena (2:25.89) respectivament en la final dels 200 m braça de l’europeu que es disputa a Budapest. Les dues no van estar en la lluita per les medalles. El títol va ser de manera clara per a l’anglesa Molly Renshaw amb 2:21.34. Jessica Vall havia estat en el podi en aquesta prova en els darrers tres europeus, amb la medalla de bronze l’any 2014 i la de plata els anys 2016 i 2018.

Després de la final Marina Garcia va explicar: “He vingut a ensenyar la meva millor versió i fer-ho el millor possible i, per aquesta part, objectiu assolit. He fet uns 200 m força sòlids i forts, competint en la final amb les millors d’Europa, i porta coses bones independentment que no hagi pogut donar la meva millor versió en la final.” Jessica Vall va comentar: “No puc estar gaire contenta de la marca, però he de valorar tot el campionat. He de valorar que fa molt de temps que disputo finals europees i això em dona consistència i una manera de competir. He lluitat fins al final i és cert que esperava una marca millor.”

Africa Zamorano (CN Sant Andreu) no va poder entrar en la final dels 200 m estils perquè va ser sisena de la seva sèrie amb 2:12.80, que és la seva marca personal, i va fer el dotzè temps de les semifinalistes. La nedadora d’Inca del CN Sabadell, Cata Corro, va fer el setzè temps amb 2.16.04. La castellonenca del CN Sant Andreu, Lidón Muñoz, tampoc no va entrar en la final dels 100 m lliures perquè va ser sisena de la seva semifinal i dotzena del total (54.76). La final dels 100 m esquena es va repetir per problemes tècnics i va tornar a guanyar l’escocesa Kathleen Dawson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)